Returpolitik

Følgende returpolitik gælder udelukkende for varer købt via webshoppen på bianco.dk.

Hos www.bianco.dk har du altid 14 dages returret fra den dag, du modtog varen/varer.

Vi refunderer pengene til det betalingskort, du brugte, da du afgav ordren. Hvis det ikke er muligt, vil du blive kontaktet af en medarbejder fra vores kundeservice pr. mail eller telefon.

Vi overfører pengene, når vi har modtaget og behandlet din returpakke, såfremt returvaren lever op til kravene jævnfør vores returpolitik, som kan findes på bianco.dk. Vi refunderer det fulde beløb, hvis varen bliver vurderet defekt, eller fejlen generelt ligger hos Bianco. Ved alle andre former for retur skal du selv betale portoen. Hvis du benytter vedlagte returseddel, fratrækker vi kr. 50,- inden vi tilbagefører beløbet til dig.

For at kunne behandle din retur hurtigst muligt, beder vi dig om at udfylde den returformular som ligger sammen med din bestilling på den eller de varer, du ønsker at returnere. Vi beder dig vedlægge kopi af ordrebekræftelsen eller din faktura.

Du kan også bytte og returnere din varer i din lokale Bianco butik. Her kan du finde den nærmeste Bianco butik.

Husk at medbringe den faktura du har modtaget på mail, hvis du vælger at bytte/returnere i en af vores butikker.

Udsalgsvare og nedsatte vare købt på Bianco's webshop skal retuneres til webshoppen, de kan ikke byttes eller returneres i en Bianco butik.

Der gælder de samme krav til varen og returseddel, når du bytter eller returnerer i en Bianco butik.

Krav til returvarer:

Alle varer der sendes retur, skal sendes forsvarligt tilbage og så vidt muligt i original emballage. Alle varer skal være i væsentlig samme stand som ved modtagelsen. Varen skal således være i en stand, så den kan sælges til en anden kunde. Af samme grund opfordrer vi til, at alle varer sendes tilbage i den papemballage, som omgav dine tilsendte varer, så både varer samt skoæsken om muligt kan genbruges.

Har du spørgsmål til returnering, er du velkommen til at kontakte kundeservice. Dette kan gøres via kolonnen til højre.

For at kunne yde en bedre service i fremtiden beder vi dig udfylde returkoden på retursedlen, som ligger sammen med din ordre. Det vil hjælpe os med at forbedre vores webshop og sikre, at vi fremadrettet kan give dig det bedst mulige udvalg af produkter.

Returvarer skal sendes til:

Bianco Footwear
c/o Prime Cargo
Nordager 28
6000 Kolding

 

Kontakt

Bianco Footwear
+45 76 34 79 90
Cxense Display